Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2375 of /home/lostile/public_html/includes/menu.inc).

Palvelut

Parturi-kampaamo

Kaikkea mitä uusi tyylisi tarvitsee;
hiustenleikkaus, värikäsittely, kestokiharakäsittely ja hiustenpidennykset.

OLAPLEX-KÄSITTELY

Olaplex on meillä tarjottava uudenlainen lisäpalvelu ja innovaatio, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. Se antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden - sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin.

Ehostus

Stilen ammattitaitoiset meikkitaiteilijat loihtivat hää- ja juhlameikit, päivä- ja kuvausmeikit sekä henkilökohtaiset meikkikonsultaatiot.

"Tahdon"-paketti

Stilestä saat kaiken, mitä tärkeään päivääsi tarvitset kauneuden tiimoilta.
Sisältää häämeikin ja -kampauksen, koetyöt sekä sulhasen kevyen ehostuksen.

Kripa- luonnonmeikkisarja 

Ensimmäisenä Suomessa, Stilestä innovatiivinen, italialainen luonnonkosmetiikkasarja. Täysin cruelty free ja vapaa haitallisista kemikaaleista!

Varaa aika meikkiopastukseen ja löydä omat, ihanat tuotteesi! Valikoimaan voi tutustua osoitteessa: www.kripa.fi 

 

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla,kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. www.kuluttajariita.fi
 

Rekisteri- ja tietosuojaseloste »